Ajuntament d'Argentona
El futbolista s'ha mostrat molt afable amb els infants, els ha respost totes les seves preguntes i els ha obsequiat amb material futbolístic, fotografies i autògrafs
carles aleñà campus 2019

Avui els nens i les nenes del campus organitzat pel FC Argentona han rebut la visita del jugador del primer equip del FC Barcelona, Carles Aleña. El centrecampista del Barça ha dedicat part del matí als infants del club que han quedat del tot bocabadats mentre els hi signava autògrafs, es fotografia amb cadascun d'ells i els responia totes les preguntes que li han plantejat. A més, el jugador ha fet entrega de les botes amb què va disputar la final de la Copa del Rei així com diverses samarretes, un material que s'ha sortejat entre els jugadors del campus de futbol.

El jove jugador del FC Barcelona, Carles Aleñà, és un dels futbolistes amb més projecció a escala mundial i tot un referent pels infants que practiquen aquest esport. El jugador, conscient que és un mirall per la canalla, ha declarat que "només els demano que siguin bones persones, bons companys i que gaudeixin jugant a futbol". Finalment, Aleñà ha explicat que sovint li pregunten si és de Mataró o Argentona i que la seva resposta de consens és "maresmenc" però ha sentenciat: "vaig anar a l'escola a Mataró però a Argentona m'hi sento a casa perquè hi he viscut quasi tota la meva vida".         


Podeu veure les fotografies de la visita del jugador del Barça, Carles Aleñà.

Entrevista al jugador del FC Barcelona, Carles Aleñà:

Publicat el 03.07.2019