Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 01.07.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'argentoní, Pau Sarraute, premiat per la tasca inclusiva
El moviment d'lliberament gai-lèsbic del País Basc li han entregat el Triangle d'Or perquè han valorat la diversitat i la igualtat dels seus espectacles com a pallasso
pau sarraute premi 2019

L'argentoní, Pau Sarraute, ha obtingut un premi atorgat pel moviment d'alliberament gai-lèsbic del País Basc. L'entitat ha valorat la tasca inclusiva que realitza com a pallasso del Circo Italiano i per això li han fet entrega del Triangle d'Or. Aquest guardó reconeix, des de fa 22 anys, la tasca de persones, associacions i organitzacions en la seva contribució a normalitzar els conceptes de diversitat i igualtat. D'altra banda, la diputada popular, Ana Beltran, ha rebut un reconeixement que és l'altra cara de la moneda, ja que segons l'entitat, li han atorgat per ridiculitzar la diversitat.

Pau Sarraute s'ha mostrat molt agraït de rebre aquest guardó, segons ha dit, pel fet de contribuir al fet que la societat maduri i aprengui a ser tolerant. Tanmateix, ha destacat que per ell la millor recompensa és veure aquesta transformació reflectida en els més petits. En aquest sentit, Sarraute ha insistit "vivim en una societat on els adults són els intolerants, els infants només són un reflex de què veuen a casa". Finalment, Sarraute ha explicat que en algunes ocasions se li han adreçat famílies per agrair-li la representació d'altres models familiars i l'ús del llenguatge inclusiu en el seu espectacle.

Escolta l'entrevista a l'argentoní, Pau Sarraute: 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800