Ajuntament d'Argentona / Tràmits i gestions / Matriculació escoles bressol Curs 2019-20
Matriculació escoles bressol Curs 2019-20
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Per tal de formalitzar la matrícula al curs 2019-20 de les escoles bressol municipals d'Argentona, aquest any s'ha establert un sistema de cita prèvia. 

Aquest any el periode de matriculació de les escoles bressol municipals d'Argentona s'estén del 19 al 26 de juny, ambdós dies inclosos. Cada alumne admès tindra assignat un dia i hora concrets per fer la matrícula, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (carrer Gran, 59) de l'Ajuntament d'Argentona els alumnes de l'Escola Bressol El Bosquet, i a l'oficina municipal de Cros els alumnes de l'escola bressol Cargol Treu Banya.

La data de la cita prèvia es podrà consultar el dimarts 18 de juny, dia de publicació de la llista amb les puntuacions definitives. La llista es penjarà a la porta principal de l'Ajuntament d'Argentona i a la de les escoles bressol municipals.

Per tal d'agilitzar al màxim el sistema i reduïr el temps d'espera demanem que tothom presenti la documentació requerida totalment omplerta i signada, a més d'aquells documents necessaris i que es pot consultar en el mateix full de sol·licitud (targeta sanitària, fotografies, carnet de vacunacions, certificat mèdic...). Tota la documentació i fulls de matriculació es poden descarregar als enllaços que trobareu al peu de la informació.

També es pot recollir la documentació necessària per fer la matrícula bé a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament o a l'oficina municipal del Cros.

Documentació

 Clica sobre l'enllaç per descarregar el document corresponent

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800