Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 12.06.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Preacord de governabilitat entre Unitat - Argentona per la República i Junts per Catalunya
Les assemblees respectives han de ratificar-lo entre dijous i divendres
germans calvo

El camí cap a una segona investidura s'aplana per Eudald Calvo (Unitat - Argentona per la República). Després d'una tercera trobada negociadora amb Junts per Catalunya, les dues formacions s'haurien instat a un acord de governabilitat que les respectives assemblees hauran de ratificar abans de dissabte. L'acord comportarā que Unitat governi en solitari i, per tant, en minoria. Tanmateix, la porta a una futura entrada al govern de Junts per Catalunya queda oberta. 

Pel que fa als punts d'acord que Junts per Catalunya ha posat sobre la taula de negociaciķ, destaquen l'āmbit de conservaciķ patrimonial, espai públic, benestar animal i organitzaciķ de la gestiķ municipal.  

No obstant, la direcciķ de Junts per Catalunya no només plantejarā l'acord amb Unitat a l'assemblea sinķ que permetrā que la seva militāncia debati totes les opcions que s'han discutit fins al moment. 

Així doncs, el vistiplau definitiu a la governabilitat d'Argentona els prōxims quatre anys queda en mans de dues assemblees. Junts per Catalunya la celebra aquest dijous a la tarda i Unitat té previst convocar-la divendres. 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800