Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 11.06.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Quatre argentonines guanyen el segon premi al The Fonix
El projecte presentat al concurs d'anglčs per part de les alumnes Noa Bermejo, Paula Mallor, Maria Trilla i Dolįa Rodríguez ha estat escollit el segon millor de Catalunya
The fonix

El projecte presentat al concurs escolar d'anglčs per part de quatre alumnes de l'IES Argentona ha quedat segon de Catalunya. En la primera fase del concurs que enguany tractava sobre la igualtat de gčnere en l'educaciķ i a la cičncia, les alumnes Noa Bermejo, Paula Mallor, Maria Trilla i Dolįa Rodríguez, van presentar el projecte en format vídeo i en llengua anglesa. En una segona fase, les argentonines van haver d'exposar públicament el seu projecte, competint amb noranta finalistes i on finalment, van obtenir aquesta meritōria segona plaįa.

En l'ediciķ de l'any passat, el projecte presentat per aquestes alumnes també va obtenir una puntuaciķ excelˇlent per part del comitč organitzador perō en aquella ocasiķ no van aconseguir una puntuaciķ prou rellevant en la votaciķ del seu vídeo per part del públic. Les concursants que llavors van obtenir la sisena plaįa han explicat que "enguany vam entrar primeres a la classificaciķ perquč vam aconseguir els 'likes' de familiars i amics alhora que aquests ens van ajudar a fer 'spam'". Finalment, les integrants del projecte han tingut paraules d'agraīment pel suport i la supervisiķ del professor de l'institut d'Argentona, Jaume Buera, i han explicat que han estat premiades amb un cap de setmana en una casa de colōnies, un curs extensiu d'anglčs online i un lot de material escolar.  

Escolta l'entrevista a les alumnes de l'Institut d'Argentona:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800