Notícies
Publicat el 05.06.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Susana López (PSC): 'Estem oberts a propostes de tothom'
La socialista no descarta un govern alternatiu sense Unitat tot i que creu que, el primer pas d'aquest possible pacte, no l'ha de fer el PSC
Susana López debat

La cap de llista del PSC, Susana López no tanca cap porta i no descarta formar un govern alternatiu que deixi Unitat a l'oposició. López ha assegurat que "no ens tanquem, estem oberts a propostes de tothom" i que mantindran converses amb qui els truqui, però ha puntualitzat que el primer pas no el farà el PSC perquè "no ens toca".

El que sí que descarta Susana López és un pacte amb Unitat perquè "hi ha coses que ens separen i, ara per ara, malauradament serà difícil que les puguem salvar". Precisament ahir els socialistes van tancar la roda de reunions que Unitat ha dut a terme amb totes les formacions que van obtenir representació al consistori en les darreres eleccions. En aquesta trobada, el PSC va traslladar a la força més votada la necessitat de col·laboració entre tots els grups: "més empatia amb l'oposició, un canvi d'actitud i de tarannà, més humilitat i unir forces per treballar pel poble".

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800