Notícies
Publicat el 03.06.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Alumnes de l'Institut d'Argentona obtenen el segon lloc al concurs d'anglès The Fonix
The Fonix
També l'exalumna Laia Bartrés va recollir aquest dissabte el Premi Recerca Jove de la Generalitat de Catalunya

Cap de setmana molt exitós pels alumnes de l'Institut d'Argentona. Les alumnes Noa Bermejo, Paula Mallor, Maria Trilla i Dolça Rodríguez, sota la supervisió del professor Jaume Buera, van obtenir amb el seu treball un excel·lent segon lloc de Catalunya al concurs d'anglès The Fonix.

Així mateix, l'exalumna Laia Bartrés va recollir aquest dissabte de mans del president de la Generalitat Quim Torra, el Premi Recerca Jove com a reconeixement al seu treball de recerca "Estudi de mutacions de color en Agapornis roseicollis".

Aquestes darreres setmanes s'han repetit les bones notícies pel centre i l'alumnat, com el primer lloc obtingut al Robocat en categoria júnior per als alumnes de l'extraescolar de robòtica.Fa molts pocs dies, l'alumna de primer de batxillerat Ariadna González Navarro, va ser escollida com a representat estatal a la fase final dels Premis Aquae, que tindrà lloc a l'agost a Estocolm, i que fomenta els projectes d'investigació escolar dirigits a la millora de la qualitat de vida, a través de la millors de la qualitat de l'aigua i els recursos hídrics. 

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800