Notícies
Publicat el 22.05.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Unitat omple La Sala en l'acte central de campanya
Va comptar amb l'apadrinament de destacats activistes de l'òrbita independentista
unitat 2019

Unitat – Argentona per la República va celebrar ahir al vespre l'acte més multitudinari de tota la campanya electoral. La Sala d'Argentona es va omplir per acompanyar els membres de la candidatura que aplega la CUP, ERC, Argentona en comú, membres de l'Assemblea, el CDR i argentonins independents. Unitat ja havia presentat la llista i el programa en actes anteriors i, per això, ahir va centrar-se a esperonar els seus seguidors a fer campanya per tal d'aconseguir una victòria rotunda el diumenge vinent.

A banda dels principals membres de la llista, Unitat va comptar amb el suport i l'apadrinament de destacats activistes de l'òrbita independentista. Hi van ser Albano-Dante Fachin -Front Republicà-, la diputada d'ERC Najat Driouech; Lluís Junyent, membre del secretariat de l'ANC; i Antonio Baños, periodista i exdiputat de la CUP. Baños va animar els assistents a votar Unitat per defensar la República des de baix: "esteu votant un front de resistència contra unes forces que no podem deixar passar mai més". Baños va assegurar que no es pto deixar passar ni el masclisme ni el feixisme, ni tampoc "un règim com és el Reino d'Espanya que té empresonats homes i dones decents només per haver obeït el mandat popular".

L'últim a prendre la paraula va ser el candidat d'Unitat i actual alcalde, Eudald Calvo, que va destacar la transversalitat de sensibilitats a les quals s'adreça la seva proposta i va afirmar que la seva és "una candidatura que posa les persones en el centre de la política, que creu que la millor inversió és la que es fa en cultura, educació, igualtat...". Calvo va assegurar que té ganes de "seguir quatre anys més d'alcalde per construir la nova biblioteca de Can Doro".

L'acte es va tancar amb tot el públic de peu dret cantant els segadors.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800