Notícies
Publicat el 20.05.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Susana López (PSC): 'Hem de decidir què fem amb La Velcro'
La candidata aposta per ubicar-hi les entitats però creu que s'ha de consensuar amb tots els partits
entrev_susana_web

Encarem l'última setmana de campanya electoral avui amb l'entrevista a la candidata del PSC, Susana López. Té 46 anys, viu al barri del Cros, i, actualment, és administrativa en una residència de gent gran a Mataró.López ha assegurat que els socialistes van rebre una proposta d'Units per Avançar per integrar-se al PSC però López ha afirmat que aquesta proposta va arribar tard. Pel que fa al programa electoral, la candidata socialista ha explicat que a Argentona hi ha pisos buits perquè els propietaris tenen por de llogar-los i creu que l'Ajuntament ha d'oferir garanties perquè els argentonins i argentonines "se sentin segurs a l'hora de posar el pis" en el mercat del lloguer. Segons López, aquesta mesura "ha de fer que el preu d'aquest pis sigui més assequible".

En seguretat, Susana López ha afirmat que s'ha de consensuar amb la Policia Local el nombre d'agents necessaris i creu que des del consistori s'ha de garantir que els argentonins no passin por a casa seva. Susana López també proposa actualitzar la cartera de Serveis Socials i fer un Pla d'Igualtat per a empreses. La candidata socialista també ha parlat dels grans equipaments i ha assegurat que el seu partit no aturarà "cap projecte que ja estigui en marxa", fent referència a la nova biblioteca i a la Plaça de Vendre. Pel que fa a la piscina, creu que cal estudiar la viabilitat de cobrir-la, i que, l'equipament més difícil de gestionar serà La Velcro. "En aquesta legislatura no podrem rehabilitar aquest edifici però, d'una vegada per totes, hem de decidir què fem", ha afirmat. Susana López aposta per ubicar-hi les entitats però creu que el més important és que tots els partits es posin d'acord "per començar a caminar".A l'entrevista, la candidata socialista també ha parlat de mobilitat, de crear una línia llançadora d'autobús de les urbanitzacions al centre d'Argentona i d'aquí a Mataró, i d'instal·lar l'Oficina de Turisme al Museu del Càntir.

Pel que fa als pactes postelectorals, Susana López ha afirmat que el seu partit parlarà amb aquells que ofereixin "honestedat, lleialtat i capacitat de treball". L'entrevista ha finalitzat com sempre amb el qüestionari argentoní. Podeu recuperar els millors moments de l'entrevista a les xarxes socials de Ràdio Argentona.

Podeu tornar a escoltar l'entrevista a la candidata del PSC, Susana López:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800