Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 17.05.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Fran Fragoso (PP): 'A les municipals no es presenten sigles'
El candidat vol deixar de banda el partit i assegura que l'objectiu és centrar-se en un projecte per al poble
Fran Fragoso

Avui ha passat per l'entrevista als candidats, l'alcaldable del Partit Popular Fran Fragoso. Té 42 anys, viu a Can Barrau i és empresari del tčxtil. Aquesta és la segona vegada que es presenta com a candidat del Partit Popular perō a la major part de la seva propaganda electoral no es fa referčncia al partit perquč "a les municipals no es presenten sigles, sinķ una persona amb un grup de gent i un projecte per al poble".

Fran Fragoso ha afirmat que aposta per la Biblioteca a Can Doro, amb l'Arxiu Municipal, Rādio Argentona i també el Casal de la Gent Gran. Tot i aixō, no creu que aquest equipament hagi d'incorporar un aparcament soterrat, ja que, segons afirma, aquest element fa encarir molt el preu. Pel que fa a La Velcro, Fragoso proposa rehabilitar-la per ubicar-hi sales d'estudi i microoficines per ajudar els joves emprenedors. El popular ha criticat qui vol enderrocar l'edifici i construir-ne un de nou i ho ha titllat de "bogeria". Fragoso ha afegit que "hi ha gent que es creu que Argentona és Marbella, anem tirant les coses i construint-les i aixō val molts diners i ho paguen els nostres veīns".

El candidat del PP també ha parlat d'habitatge protegit, de canviar banyeres per plats de dutxa a les residčncies d'Argentona i d'asfaltar els aparcaments de la zona esportiva. En l'āmbit cultural, Fragoso vol potenciar el Museu del Cāntir tot i que no ha concretat amb quin tipus d'activitats. Una de les seves apostes més destacades és, perō, la recollida de residus. Fragoso sempre ha estat molt crític amb el Porta a Porta al barri del Cros i avui ha afirmat, fins i tot, que l'acumulaciķ de brossa provoca que hi hagi rates al barri. El candidat creu que el millor sistema de recollida de brossa al Cros seria amb contenidors que funcionen amb targeta i als quals només poden accedir els veīns. Al centre d'Argentona, perō, mantindria el sistema Porta a Porta mentre que a les urbanitzacions creu que s'hauria de debatre amb els veīns.

En l'āmbit de seguretat, el candidat popular aposta per incorporar sis agents de la Policia Local. L'entrevista ha acabat, com sempre, amb el qüestionari argentoní. Podeu trobar els millors moments de l'entrevista a les xarxes socials de Rādio Argentona.

Podeu escoltar l'entrevista al candidat del PP, Fran Fragoso:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800