Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 16.05.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
David Nieto (UrbA): 'El 15% de les inversions el destinarem als veīnats'
El candidat proposa aquesta distribuciķ econōmica per contrarestar la poca inversiķ de les últimes dčcades
David Nieto (UrbA)

El candidat d'UrbA, Urbanitzacions Argentona, David Nieto, ha protagonitzat l'entrevista als alcaldables d'avui. Té 44 anys, en fa 15 que viu a Can Cabot i és gerent d'una empresa dedicada a instalˇlacions industrials. David Nieto ha assegurat que la seva candidatura neix per la deixadesa de l'Ajuntament respecte a les urbanitzacions, ja que al llarg dels anys tots els partits han ofert promeses i "solucions fictícies" que "no s'han acabat de complir". Tot i aixō, Nieto ha afirmat que ja se senten guanyadors perquč la resta de formacions que es presenten a les eleccions municipals "es posen a la boca urbanitzacions". "Mai havíem tingut tanta publicitat" ha afegit.

En aquest sentit, el candidat d'UrbA proposa que el 15% de les inversions de l'Ajuntament d'Argentona es destini, exclusivament, als veīnats i barris. Tot i aixō, Nieto ha assegurat que també tenen propostes pel conjunt de la vila, com ara potenciar el turisme i la promociķ econōmica a través de fires i congressos, la creaciķ d'un bosc vertical a la Font Picant o d'un aparcament d'autocaravanes a Bellavista.

No obstant, David Nieto ha assegurat que el pal de paller de la seva candidatura és el medi ambient, ja que histōricament ha estat "molt oblidat". El candidat d'UrbA proposa el projecte VAS (Veīnats Autosuficients i Sostenibles) "per revertir la situaciķ". Segons David Nieto, es podrien aprofitar les obres d'urbanitzaciķ de Can Cabot, Can Raimí i Madā: "ja que obrim el carrer, per quč no posem una canonada d'aigües grises?".

Per últim, una de les propostes més drāstiques d'Urbanitzacions Argentona és la supressiķ dels pressupostos participatius. Nieto creu que "no sķn efectius" i que els veīns han de dir la seva a través d'altres mitjans, com ara, els regidors de barri. L'entrevista també ha acabat amb el qüestionari argentoní. Podeu recuperar els millors moments a les xarxes socials de Rādio Argentona.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al candidat d'UrbA, David Nieto:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800