Ajuntament d'Argentona
L'emissora ofereix informaciˇ diÓria, entrevistes i organitza la tert˙lia dels n˙meros 2 i el debat de candidats

RÓdio Argentona ha inciat aquesta setmana la programaciˇ especial amb motiu de la campanya electoral. Des del 10 de maig ja s'emet la publicitat electorals de les diferents candidatures i aquest dilluns s'han iniciat les entrevistes als alcaldables (Cada dia a les 10.30 h.) que es poden recuperar a argentonacomunicacio.cat i a les xarxes socials de l'emissora. 

Els informatius tambÚ oferixen informaciˇ detallada, tant de les entrevistes als candidats, com dels actes i els programes electorals de cada formaciˇ polÝtica. L’objectiu Ús que els ciutadans disposin del mÓxim d’informaciˇ de totes elles.

D’altra banda, el divendres 17 de maig RÓdio Argentona acollirÓ una tert˙lia dels n˙meros 2 de cada candidatura. SerÓ de 6 de la tarda a dos quarts de 8 del vespre. El programa el conduiran Marta Cabot i Marina Alaminos. 

El debat de candidats tindrÓ lloc el dijous 23 de maig (19 h.) a La Sala i el moderarÓ M. Rosa MartÝnez, directora de RÓdio Argentona. L’entrada serÓ gratu´ta per˛ caldrÓ recollir-la a l’Oficina d’Atenciˇ al CiutadÓ (OAC) o a la mateixa taquilla del teatre a partir de les 6 de la tarda. El debat tambÚ es podrÓ escoltar en directe per RÓdio Argentona al 104.6 de la FM o bÚ a travÚs de la pÓgina web argentonacomunicacio.cat.

Per ˙ltim el dia de les eleccions, el diumenge 26 de maig, RÓdio Argentona us oferirÓ una programaciˇ especial en quŔ us informarem de quan i on voten els alcaldables i les seves primeres impressions. Aix˛ serÓ durant el matÝ i des dels estudis de RÓdio Argentona. Ja a la tarda, l'emissora seguirÓ l’escrutini i els resultats en directe. La rÓdio us oferirÓ un programa especial a partir de les 7 de la tarda i fins les 10 de la nit.

Publicat el 14.05.2019