Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 14.05.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Programaciķ especial de Rādio Argentona amb motiu de les eleccions municipals del 26 de maig
radioweb
L'emissora ofereix informaciķ diāria, entrevistes i organitza la tertúlia dels números 2 i el debat de candidats

Rādio Argentona ha inciat aquesta setmana la programaciķ especial amb motiu de la campanya electoral. Des del 10 de maig ja s'emet la publicitat electorals de les diferents candidatures i aquest dilluns s'han iniciat les entrevistes als alcaldables (Cada dia a les 10.30 h.) que es poden recuperar a argentonacomunicacio.cat i a les xarxes socials de l'emissora. 

Els informatius també oferixen informaciķ detallada, tant de les entrevistes als candidats, com dels actes i els programes electorals de cada formaciķ política. L’objectiu és que els ciutadans disposin del māxim d’informaciķ de totes elles.

D’altra banda, el divendres 17 de maig Rādio Argentona acollirā una tertúlia dels números 2 de cada candidatura. Serā de 6 de la tarda a dos quarts de 8 del vespre. El programa el conduiran Marta Cabot i Marina Alaminos. 

El debat de candidats tindrā lloc el dijous 23 de maig (19 h.) a La Sala i el moderarā M. Rosa Martínez, directora de Rādio Argentona. L’entrada serā gratuīta perō caldrā recollir-la a l’Oficina d’Atenciķ al Ciutadā (OAC) o a la mateixa taquilla del teatre a partir de les 6 de la tarda. El debat també es podrā escoltar en directe per Rādio Argentona al 104.6 de la FM o bé a través de la pāgina web argentonacomunicacio.cat.

Per últim el dia de les eleccions, el diumenge 26 de maig, Rādio Argentona us oferirā una programaciķ especial en quč us informarem de quan i on voten els alcaldables i les seves primeres impressions. Aixō serā durant el matí i des dels estudis de Rādio Argentona. Ja a la tarda, l'emissora seguirā l’escrutini i els resultats en directe. La rādio us oferirā un programa especial a partir de les 7 de la tarda i fins les 10 de la nit.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800