Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 13.05.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Olga Ortiz (Units per Avanįar): 'El nostre ADN és de centredreta catalanista'
Tot i mantenir converses amb el PSC, la candidata ha admčs que el seu partit es presenta en solitari perquč vol "tenir un segell propi"
Olga Ortiz

La candidata d'Units per Avanįar, Olga Ortiz, ha estat la primera a passar pels micrōfons de Rādio Argentona. Té 40 anys, és advocada i va comenįar la seva militāncia a l'extingida Uniķ Democrātica el 2006. Des d'aleshores i fins ara ha format part de la candidatura de Convergčncia i Uniķ a Argentona a les municipals d'Argentona de 2007, va ser regidora de l'Ajuntament de Matarķ des de 2011 i ara es presenta, per primer cop, a l'alcaldia a Argentona.

Al Parlament, Units per Avanįar forma part del grup parlamentari del PSC, una fķrmula que no s'ha repetit a Argentona tot i que Ortiz ha admčs que sí que hi ha hagut converses amb els socialistes. Ha agraīt la predisposiciķ de la candidata del PSC, Susana Lķpez, que "des del primer moment va estar oberta a un pacte" perō ha assegurat que des d'Units per Avanįar volen "tenir un segell propi" i mostrar el seu "ADN de centredreta catalanista". En aquest sentit Olga Ortiz ha estat contundent: "necessito veure el projecte d'Units com a Units". Pel que fa a la seva motivaciķ per ser candidata, ha assegurat que s'hi presenta perquč cada vegada hi hagi més presčncia femenina al capdavant de les llistes.

Olga Ortiz va ser regidora de Benestar Social, Família, Salut i Consum de Matarķ i precisament en les persones s'ha centrat la candidata d'Units per Avanįar. Ha reiterat que el consistori ha de ser més āgil a l'hora de gestionar beques i subvencions i ha criticat la manca de coordinaciķ entre les escoles i els Serveis Socials de l'Ajuntament d'Argentona. "Ja sé que La Velcro s'ha d'arreglar perō comencem per ajuts puntuals", ha afirmat.
Olga Ortiz també ha explicat a l'entrevista com a candidata d'Units per Avanįar que el seu partit es compromet a millorar la seguretat ciutadana i una manera de fer-ho és augmentar la plantilla d'agents de la Policia Local d'Argentona en fins a sis persones més.

Tot i que Ortiz ha fet una breu pinzellada al programa electoral d'Units per Avanįar, ha assegurat que no el donaran a cončixer en la seva totalitat fins al 18 de maig quan faran la presentaciķ oficial amb el diputat Ramon Espadaler. També ha criticat la resta de partits polítics per fer el mateix programa electoral en les darreres eleccions municipals perō, alhora, no dur-lo a terme. L'entrevista ha acabat amb un qüestionari de preguntes breus i amb un to més distčs.

Podeu escoltar l'entrevista a la candidata d'Units per Avanįar, Olga Ortiz:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800