Ajuntament d'Argentona
La Diputada Míriam Nogueras (PDeCAT) apadrina formació liderada per Bernat Calvo
JxCAT

Ahir al migdia Junts per Catalunya va fer el seu míting de presentació de candidatura i programa al Saló de Pedra. Davant d'una trentena de persones, l'alcaldable, Bernat Calvo, va presentar un per un tots els membres de la seva llista i va anunciar les principals línies programàtiques de la formació. La cura del patrimoni, la seguretat i l'agenda social van ser els principals eixos exposats.

Calvo va concretar algunes de les accions que emprendrà en cas de liderar el govern municipal. Entre altres, va explicar que treballarà per millorar la connectivitat del bus urbà, incrementarà les subvencions a les entitats i crearà aparcament a la Ronda de Llevant per tal d'afavorir el comerç local. En matèria d'arranjaments va assenyalar com a prioritàries les instal·lacions esportives i l'asfaltat de carrers. També va explicar que el seu govern tindrà una especial sensibilitat per la gent gran, que treballarà per a la construcció o compra de pisos per fer front a emergències habitacionals i que crearà una regidoria de benestar animal. 

La nova formació va comptar amb el suport de la diputada al Congrés i vicepresidenta del PDeCAT, Míriam Nogueras, que també va venir a fer campanya per les eleccions Europees. Nogueras va destacar la valentia de l'equip de Bernat Calvo per bastir una candidatura de zero en un moment en què fer política comporta presó i exili. 

Ràdio Argentona entrevista Bernat Calvo, candidat de Junts per Catalunya
dimarts, 14 de maig a les 10.30 h. 

 

Publicat el 13.05.2019