Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 13.05.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Urba presenta la candidatura a Can Ribosa
L'alcaldable, David Nieto, lidera la candidatura centrada en la defensa dels interessos de les urbanitzacions i veīnats d'Argentona
Urba 2019

L'acte de presentaciķ d'Urba (Urbanitzacions i Veīnats Argentona) va reunir divendres una vintena de persones al Restaurant Can Ribosa. El candidat, David Nieto, va explicar que no es consideren un partit polític sinķ una agrupaciķ dels veīnats amb l’objectiu de posar fi a l'"abandonament institucional" que pateixen. L’alcaldable creu que pel fet de presentar-se ja han aconseguit que la resta de partits posin el focus d’atenciķ sobre les urbanitzacions. David Nieto va prometre que el seu vot servirā per defensar als que creuen que els veīnats paguen més del servei que reben, per deixar de ser "ciutadans de segona", i en definitiva, per fer-se escoltar. 

David Nieto, va admetre davant dels assistents ser conscient que no guanyarā les eleccions perō va destacar que amb un sol regidor ja podran defensar els interessos de les urbanitzacions. A més, la nova formaciķ aspira a ser clau en els pactes per formar govern. Nieto va assegurar que només s'avindrā a pactar amb qui compleixi una sčrie de mesures. Entre aquestes va destacar l'aboliciķ dels Pressupostos Participatius per crear la figura de “regidor de barri” per fer de representant i intermediari amb els vilatans de cada urbanitzaciķ. A més, va assegurar que aconseguiria que es dediqués el 15% del pressupost anual per inversions a les urbanitzacions, així com que expulsaria a les persones que ocupen habitatges.  

RĀDIO ARGENTONA ENTREVISTA DAVID NIETO, CANDIDAT D'URBA
DIJOUS, 16 DE MAIG A LES 10.30 H. 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800