Notícies
Publicat el 13.05.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Es recullen prop de 900 quilos de residus i deixalles a la jornada Let's Clean Europe
L'activitat va comptar amb el suport de Burriac Runners i la participació d'una quinzena de persones
Let's clean Europe

Aquest cap de setmana Argentona va adherir-se un any més a la jornada de sensibilització i conservació ambiental Let's Clean Europe, amb una activitat voluntària destinada a la neteja de diversos espais de l'entorn del municipi i organitzada per l'Ajuntament d'Argentona i Burriac Runners i en què hi van participar una quinzena de persones.

En aquesta ocasió es van escollir diversos trams de la riera d'Argentona, en concret des del pont del tramvia fins a Cal Elies i també un altre proper a la C-32. Al llarg del matí es van recollir 880 quilos de residus i deixalles, sobre tot voluminosos, entre ells molts mobles, així com fustes, ferralla i runes principalment, que van ser traslladats a la deixalleria municipal per a la seva correcta classificació.

Aquesta iniciativa pretén conscienciar sobre el manteniment del nostre entorn, la reducció i el reciclatge dels residus. L'Ajuntament d'Argentona agraeix la col·laboració de totes les persones que hi van prendre part i les anima a seguir participant en properes activitats.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800