Notícies
Publicat el 10.05.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Obres de millora a la carretera d'Òrrius
Òrrius
Tenen una durada prevista d'uns cinc mesos i durant l'actuació es produiran talls alternatius i afectacions en la circulació

La setmana del 27 de maig està previst que s’iniciïn les obres de millora de la carretera BV-5106 que enllaça Argentona amb els veïnats de Can Cabot, Can Raimí o Can Ribosa, així com amb el municipi veí d’Òrrius.

Aquesta actuació té com a objectiu afavorir la transibilitat i la seguretat dels vehicles al seu pas per aquesta via. Les tasques que s’hi realitzaran seran principalment de millora de les condiciones geomètriques i del drenatge, a banda d’altres actualitzacions. El tram d’actuació té una longitud d’una mica més de dos quilòmetres.

La durada estimada d’aquesta obra és d’uns cinc mesos i al llarg d’aquest període es produiran talls alternatius i diverses afectacions de circulació de les quals s’anirà informant als conductors i veïns afectats.

La Diputació de Barcelona, titular de la via, va adjudicar el projecte constructiu d’aquesta intervenció amb un pressupost final de gairebé 625.000 euros IVA inclòs.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800