Ajuntament d'Argentona
L'ediciˇ d'enguany pretÚn ser assequible per les famÝlies amb infants i per aix˛ comptarÓ amb tres recorreguts (7km/12km/16km)
marxa de les fonts 19

Aquest diumenge 12 de maig tindrÓ lloc la 23a ediciˇ de la Marxa de les Fonts que comptarÓ amb tres recorreguts: una distÓncia curta de 7 quil˛metres, una de 12 quil˛metres i una de 16 quil˛metres. Les inscripcions d'aquesta marxa no competitiva organitzada pel Grup de Muntanya d'Argentona (GMA) es poden fer a travÚs de la web de l'entitat o al mateix punt de sortida que serÓ a la Plaša de Vendre a partir de les 8 del matÝ. El preu Ús de 10€ pels adults i 8€ pels infants, aix˛ inclou dos avituallaments al llarg del circuit, l'entrepÓ i beguda a l'arribada, aixÝ com un obsequi pels participants.

La principal novetat d'enguany Ús que hi haurÓ tres recorreguts, un mÚs que l'any passat, aixÝ com hi haurÓ dos avituallaments al llarg del recorregut, tambÚ un mÚs que l'ediciˇ anterior. Un dels organitzadors, Joan Luque, ha explicat que "la nostra intenciˇ Ús fer la marxa mÚs familiar perquŔ hi puguin participar els infants, proposem tres distÓncies perquŔ sigui assequible per tothom". La marxa curta amb una distÓncia de 7 quil˛metres i amb 12 fonts al seu pas, estÓ pensada per famÝlies amb infants. La distÓncia de 12 quil˛metres mostrarÓ 15 fonts i la distÓncia llarga serÓ de 16 quil˛metres i 20 fonts. Aquesta darrera estÓ pensada per les persones acostumades a fer caminades d'unes 5 hores aproximadament, aixÝ com pels i les corredores de muntanya.

Jornada de sensibilitzaciˇ ambiental

D'altra banda, aquest dissabte es portarÓ a terme una nova jornada de neteja i sensibilitzaciˇ de la conservaciˇ de l'entorn natural que prendrÓ la sortida a dos quarts de deu a la Plaša Nova. Aquesta activitat organitzada pels Burriac Runners i l'Ajuntament d'Argentona, s'emmarca dins la iniciativa d'Ómbit europeu anomenada "Let's Clean Europe".

Escolta l'entrevista a l'organitzador de la Marxa de les Fonts, Joan Luque:

Publicat el 09.05.2019