Ajuntament d'Argentona
L'edició d'enguany pretén ser assequible per les famílies amb infants i per això comptarà amb tres recorreguts (7km/12km/16km)
marxa de les fonts 19

Aquest diumenge 12 de maig tindrà lloc la 23a edició de la Marxa de les Fonts que comptarà amb tres recorreguts: una distància curta de 7 quilòmetres, una de 12 quilòmetres i una de 16 quilòmetres. Les inscripcions d'aquesta marxa no competitiva organitzada pel Grup de Muntanya d'Argentona (GMA) es poden fer a través de la web de l'entitat o al mateix punt de sortida que serà a la Plaça de Vendre a partir de les 8 del matí. El preu és de 10€ pels adults i 8€ pels infants, això inclou dos avituallaments al llarg del circuit, l'entrepà i beguda a l'arribada, així com un obsequi pels participants.

La principal novetat d'enguany és que hi haurà tres recorreguts, un més que l'any passat, així com hi haurà dos avituallaments al llarg del recorregut, també un més que l'edició anterior. Un dels organitzadors, Joan Luque, ha explicat que "la nostra intenció és fer la marxa més familiar perquè hi puguin participar els infants, proposem tres distàncies perquè sigui assequible per tothom". La marxa curta amb una distància de 7 quilòmetres i amb 12 fonts al seu pas, està pensada per famílies amb infants. La distància de 12 quilòmetres mostrarà 15 fonts i la distància llarga serà de 16 quilòmetres i 20 fonts. Aquesta darrera està pensada per les persones acostumades a fer caminades d'unes 5 hores aproximadament, així com pels i les corredores de muntanya.

Jornada de sensibilització ambiental

D'altra banda, aquest dissabte es portarà a terme una nova jornada de neteja i sensibilització de la conservació de l'entorn natural que prendrà la sortida a dos quarts de deu a la Plaça Nova. Aquesta activitat organitzada pels Burriac Runners i l'Ajuntament d'Argentona, s'emmarca dins la iniciativa d'àmbit europeu anomenada "Let's Clean Europe".

Escolta l'entrevista a l'organitzador de la Marxa de les Fonts, Joan Luque:

Publicat el 09.05.2019