Notícies
Publicat el 07.05.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Darrer ple ordinari abans de les eleccions municipals
Ple Maig 2019
La sessió de maig resol qüestions administratives i de tràmit

Aquest dilluns es va celebrar el ple municipal de maig, darrera sessió ordinària del mandat abans de les eleccions municipals del proper 26 de maig. El ple va tenir un clar accent administratiu i de tràmit.

Per unanimitat es va aprovar l’acord marc per tal que l’Ajuntament d’Argentona es beneficiï dels preus i condicions en l’adquisició de certs serveis a través de l’Associació Catalana de Municipis, en aquest cas per a la compra d’equips d’impressió.

Amb l’abstenció de Tots per Argentona es va aprovar també la modificació de crèdits del pressupost municipal per la revisió de les retribucions del personal municipal, per valor de 86.000 euros.

La sessió comptava a l’ordre del dia amb la modificació del Pla normatiu de l’Ajuntament d’Argentona, per la tramitació del reglament de polítiques d’igualtat i LGTBI. Des del PSC es va lamentar la manca d’informació rebuda pel procés d’elaboració d’aquests protocols. El punt va comptar amb el vot favorable de tot el consistori.

Com a punt d’urgència, es va donar llum verda als preus contradictoris dels serveis informàtics per unanimitat.

Precs i preguntes

Abans dels precs i preguntes formulats pel grups de l’oposició, el govern va informar d’algunes qüestions, com el projecte de mentoria per donar suport als joves migrants que viatgen sols i que s’han instal·lat recentment al municipi.

El regidor no adscrit Eusebi Traby va consultar sobre la reparació pendent al clavegueram de Les Ginesteres, la partida de càmeres de vídeovigilància i també per la construcció del local social de Les Ginesteres. Des del govern es va informar que aquestes intervencions s’han de posar en marxa en breu.

Tots x Argentona va recordar la petició de certa informació en relació a la revisió de l’ordenança fiscal de preus públics i les bonificacions per a famílies, i també pel pagament del servei de deixalleria dels municipis veïns. També es va sol·licitar informació per la parcel.la propera a la deixalleria i la gestió de residus.

Per part del PSC, va consultar per les al·legacions presentades per alguns veïns en relació al canvi del nom de carrers aprovats pel ple municipal.

Després d’un llarg torn obert al públic, la sessió va concloure després de gairebé una hora i mitja de durada.

Àudio del ple municipal

ÀUDIO PLE

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800