Notícies
Publicat el 26.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Sots 21 pot proclamar-se campió aquesta jornada
Els argentonins tenen l'oportunitat d'aconseguir el campionat davant de la seva afició si dissabte a les 12 del migdia guanyen al Ronçana
sots21

El Pavelló Municipal d'Argentona acollirà aquest dissabte a les 12 del migdia el duel més decisiu i emocionant de la jornada entre el Sots 21 del CBA i el Ronçana. Els argentonins no volen deixar lloc per la incertesa, s'han conjurat per guanyar l'enfrontament davant del segon classificat i assegurar-se matemàticament el títol de campions. Quan falten tres jornades per acabar la competició, els argentonins han fet una temporada excel·lent on han guanyat vint-i-un dels vint-i-tres partits que han disputat. Val a dir que en el cas que els argentonins caiguessin derrotats seguirien mantenint el lideratge el qual dependria d'ells mateixos.

D'altra banda, el Sènior Femení s'ha proposat aconseguir la segona plaça abans d'acabar la temporada i el primer pas per aconseguir-la, serà guanyar al Granollers que les visitarà dissabte a les quatre de la tarda. A continuació, a les sis de la tarda, serà el torn del Sènior Masculí que ocupa la vuitena plaça i rebrà al Sant Andreu de Natzaret que són els onzens. Finalment, tancarà la jornada també a casa, el Sènior B amb l'AECAM Santa Susanna. Per la seva banda, el Sènior C disputarà el derbi maresmenc a la pista del Boet, un enfrontament que tindrà lloc diumenge a dos quarts de sis de la tarda.     

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800