Notícies
Publicat el 25.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Olga Ortiz candidata a l'alcaldia per Units per Avançar
La formació vol desencallar els vells projectes que Argentona té aturats
Olga Ortiz - Units per Avançar

Units per Avançar ha estat la darrera formació a sumar-se a la cursa per les municipals. La formació està liderada per l'advocada Olga Ortiz (1978) que el 2007 ja va formar part de la candidatura de CiU a Argentona. En aquella ocasió no va ser regidora però sí que va tenir aquest càrrec a l'Ajuntament de Mataró entre el 2011 i el 2015.

Ara Ortiz forma part d'Units per avançar, el partit format per persones de l'entorn de la desapareguda Unió Democràtica que ara lidera Ramon Espadaler. Al Parlament aquest partit està integrat en el grup parlamentari del PSC, però Ortiz explica que, a nivell municipal, han volgut presentar-se amb les seves pròpies sigles. Olga Ortiz admet que la candidatura argentonina s'ha format a darrera hora després de veure que les formacions que es presenten deixen un buit ideològic. A més, critica que els partits que es tornen a presentar són els mateixos que han estat incapaços de desencallar projectes vitals per al municipi:

Pel que fa als primers llocs de la llista, destaca l'advocat Joan Carles Codina, segon a la llista i Monica Moreno, Juan Manuel Nieto i Isabel Arús, en el tercer, quart i cinquè lloc respectivament.

Podeu escoltar l'entrevista sencera a Olga Ortiz, candidata d'Units per Avançar:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800