Notícies
Publicat el 24.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
8 llistes electorals concorreran a les municipals d'Argentona 2019
Units per Avançar és la darrera formació a oficialitzar la seva candidatura
ajuntament

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) publica avui les llistes oficials de les candidatures que concorreran a les eleccions municipals del 26 de maig. A Argentona salta la sorpresa perquè finalment són 8, i no 7, el nombre de candidatures que es presenten. El darrer partit a sumar-se a la cursa per les eleccions és Units per Avançar, encapçalada per l'advocada mataronina Olga Ortiz Moreno.

Seguint l'ordre que publica el BOP, la primera candidatura és la que encapçala l'actual alcalde per la CUP, Eudald Calvo. En aquesta ocasió Calvo lidera la llista d'UNITAT – Argentona per la República. Es tracta d'una formació paraigües que aixopluga membres de la CUP, el CDR d'Argentona, l'ANC, Comuns i ERC. A nivell comarcal els vots que reculli Unitat aniran a parar al còmput dels republicans. Pel que fa als noms de la llista, segueixen a Eudald Calvo, als primers llocs de la llista, la Gina Sabadell, en Pere Espelt, en Joan Maria Pascual i la Montse Cervantes. 

La segona llista publicada és la de la plataforma d'electors Tots per Argentona (TxA). Aquest cop la formació ha canviat de cap de llista,  Pep Masó cedeix el lideratge a la Montse Capdevila però es manté en la segona posició de la llista. Als primers llocs de la  hi trobem dos regidors de l'actual mandat, Xavier Collet i Montse Matas.

La tercera candidatura que es presenta és Urbanitzacions Argentona, promoguda per l'exconvergent David Nieto a qui acompanyen Isabel Castillo, Mertxe Fernández, Enric Sánchez i Yolanda Sánchez.

La quarta llista que publica el BOP és la de Ciudadanos - Partido de la Ciudadanía. La llista està encapçalada  per Odilio Enríquez, actualment regidor per Unió a Montgat. El segon de la llista és el mataroní Juan Antonio González i els següents noms de la llista són Sandra Sánchez, Jorge Reniu, Alicia Sánchez i l'expopular Fede Ureña.

La cinquena candidatura és la del Partit Popular d'Argentona, al capdavant de la qual repeteix Fran Fragoso. L'acompanyen l'expolicia local Rafael Martin, Raul Tornay, Maria del Carmen Requena i Judith Jerez. 

La sisena llista del BOP és la del PSC. Els socialistes estrenen candidata, la fins ara regidora Susana López. La segueixen Josep Arenas, Blai Abelló, Lola González i Mar Rodríguez. La llista la tanca el cap de llista dels darrers anys, Salvador Casas.

La setena llista publicada avui al Butlletí Oficial és la de Junts per Catalunya. La candidatura està encapçalada per Bernat Calvo i l'acompanyen Cristina Maynou, Miguel Duran, Joan Puyo i Irene Ollé. 

Finalment, la vuitena llista que es proposa per ocupar l'alcaldia d'Argentona és la d'Units per avançar. Aquesta llista està encapçalada per l'advocada mataronina Olga Ortiz Moreno, seguida de Joan Carles Codina i Mónica Moreno.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800