Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 12.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Unitat - Argentona per la República presenta una llista 'renovada'
Gina Sabadell, Pere Espelt, Joan Maria Pasqual i Montse Cervantes ocupen els primers llocs
Unitat logo

La candidatura Unitat – Argentona per la República ja ha donat a conèixer els integrants de la llista amb la qual es presenta a les eleccions municipals del 26 de maig. L'alcaldable, Eudald Calvo, assegura que és una llista plural i amb una destacada presència d'independents, persones que no formen part de cap partit polític. També ha parlat de la voluntat de presentar una llista renovada, amb pocs noms de l'actual equip de govern.

El candidat sí que repeteix, és Eudald Calvo, però els següents noms a la llista són desconeguts en l'àmbit polític. La número 2 d'Unitat és Gina Sabadell, treballadora municipal. El 3r lloc l'ocupa Pere Espelt, enginyer de ponts i camins que treballa actualment a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, i el 4t Joan Maria Pasqual, que s'encarrega de l'àrea de qualitat d'una multinacional. No és fins al 5è lloc de la llista que tornem a trobar una integrant del govern, la regidora Montse Cervantes, a la qual segueix Quim Perejoan –docent i integrant de l'Argentona Bocs- i els regidors Àngel Puig i Pere Móra. El 9è i 10è lloc de la llista d'Unitat són per la coordinadora de l'ANC d'Argentona, Anna Abelló i la treballadora de l'Ajuntament de Mataró, Agnès Cabot. La llista la tanca el també treballador municipal, Carles Ligos.

Eudald Calvo assegura que la llista la formen persones amb experiència en lideratge d'equips i recursos humans i reconeix que hi ha poca presència de gent vinculada a la política, un bagatge que, segons Calvo, "compensen els que venim del govern actual". L'alcaldable afirma que "és una aposta arriscada però creiem que és molt interessant" perquè "en política hem d'anar canviant les cares".

Eudald Calvo, assegura que és una llista plural, paritària i equilibrada: "ens preocupava trobar un equilibri entre els partits i tota la societat civil que s'ha implicat en aquesta candidatura". Segons Calvo, dues terceres parts de la llista són independents, "gent implicada en la vida associativa del poble que no vénen de cap partit". L'alcaldable reitera que Unitat ha fet una aposta "molt forta per la renovació tal com es pot comprovar veient els primers llocs de la llista".

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800