Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Conveni Argentona Es Mou
Notícies
Conveni de col·laboració amb Argentona Es Mou
L'Ajuntament i l'associació comercial i de serveis renoven el seu acord per seguir impulsant plegats la promoció i dinamització de la vila

Aquest dijous s'ha signat la renovació del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Argentona i Argentona Es Mou (AEM), amb la rúbrica de l'alcalde, Eudald Calvo, i la nova presidenta de l'entitat, Irene Ollé, acompanyada per altres representants de l'associació.

L'acord s'emmarca en la voluntat d'ambdues parts per impulsar el pla de dinamització del centre comercial urbà, mitjançant diverses activitats, propostes al carrer i la participació en fires i altres esdeveniments municipals.

L'Ajuntament i Argentona Es Mou faran una aportació conjunta per tal de dotar aquest pla de dinamització amb un pressupost per a l'any 2019 de 27.500 euros, dels que 10.000 euros corresponen al pressupost municipal, i als quals s'hi sumarà la subvenció que pugui aportar durant aquest exercici la Diputació de Barcelona per reforçar aquest projecte. 

El conveni contempla la constitució d'una comissió de seguiment per avaluar la planificació i el seguiment de les accions realitzades.

Informació publicada l'11 d'abril de 2019

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: