Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 10.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Čxit de participaciķ i visitants a la Mostra d'Entitats d'Argentona
La jornada va comptar amb exhibicions, activitats i els estands de les entitats a la Plaįa Nova que es consolida com a emplaįament
mostra entitats 19

El passat dissabte va tenir lloc a la Plaįa Nova la quarta ediciķ de la Mostra d'Entitats d'Argentona i que va aplegar un total de 32 associacions. D'entre aquestes s'hi van donar cita entitats de tots els āmbits: cultural, educatiu, esportiu, polític i del tercer sector entre altres. A més, durant tot el dia es van realitzar exhibicions i activitats esportives, lúdiques, festives o culturals al centre de la Plaįa Nova. Una de les activitats que va tenir més čxit de participaciķ va ser el rocōdrom organitzat pel Grup de Muntanya d'Argentona.  

Per segon any consecutiu, l'emplaįament escollit va ser la Plaįa Nova i segons ha explicat la tčcnica de Participaciķ Ciutadana, Marta Cabot, la ubicaciķ és encertada perquč concentra les activitats i evita la dispersiķ. D'altra banda, Cabot s'ha mostrat molt satisfeta per la resposta positiva de les entitats davant la invitaciķ a la mostra i, segons ha dit, "amb l'obertura de les inscripcions on-line n'hi va haver prou per esgotar-les rāpidament".    

D'altra banda, ha destacat com a novetat, la participaciķ del Consell d'Infāncia i que aquest va aprofitar la mostra per dur a terme el seu objectiu de conscienciar sobre una problemātica, que enguany era la de les persones refugiades. Per aquest motiu i al llarg de la jornada, la carpa del Consell va acollir a totes les persones que van voler elaborar un titella de paper o comprar una xapa que els mateixos nens i nenes elaboraven allā mateix. En aquest sentit, Cabot ha manifestat que "ens fa molta ilˇlusiķ perquč ha donat molta vida i ha visibilitzat l'activitat del Consell". Finalment, la tčcnica de Participaciķ Ciutadana ha destacat la programaciķ especial que Rādio Argentona va realitzar des del seu estand i que va permetre donar veu a les entitats i donar a cončixer els seus projectes i activitats.    

Escolteu un petit resum del programa especial que va fer Rādio Argentona des de la Plaįa Nova:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800