Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 09.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Urbanitzacions d'Argentona anuncia els 5 primers noms de la llista
Isabel Castillo, Mertxe Fernández, Enric Sánchez i Yolanda Sánchez sķn els primers noms de la llista que encapįala David Nieto
UrbA logo

Urbanitzacions Argentona ha donat a cončixer els primers noms de la llista amb que concorrerā a les eleccions municipals del 26 de maig. La formaciķ estā encapįalada per l'ex-convergent David Nieto i l'acompanyen la Isabel Castillo, la Mertxe Fernández, l'Enric Sánchez i la Yolanda Sánchez.

La nova formaciķ neix als nuclis disseminats d'Argentona i pretén disputar un espai transversal als partits de sempre. David Nieto explica que el seu motor és revertir la manca d’atenciķ que consideren que els successius governs municipals han tingut envers les urbanitzacions: "Som el resultat de 40 anys d'inacciķ política. Sempre s'han fet moltes promeses perō cap partit ha fet accions concretes i de pes per a les urbanitzacions", explica Nieto.

De moment Urbanitzacions Argentona anirā presentant-se en petites reunions, perō la llista de persones que conformen la formaciķ ja estā llesta. Nieto destaca la presčncia de dones treballadores. El seu principal objectiu és l'aplicaciķ del projecte VAS (Veīnats Autosuficients i Sostenibles) d’igualtat entre barris i de protecciķ del medi ambient. 

Urbanitzacions Argentona té perfil a diverses xarxes socials i una pāgina web a https://www.uargentona.com/.  

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800