Notícies
Publicat el 26.03.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
El dissabte 6 d'abril arriba una nova edició de la Mostra d'Entitats
La plaça Nova acollirà un munt d'activitats, exhibicions i estands amb la participació d'una quarantena d'entitats
Mostra Entitats 2019

La plaça Nova acollirà el proper dissabte 6 d'abril una nova edició de la Mostra d'Entitats, una jornada lúdica i festiva adreçada a les associacions de la vila per tal d'oferir, en un espai compartit, una magnífica oportunitat per interaccionar amb la resta del teixit associatiu i per donar a conèixer els seus projectes i activitats.

La cita, impulsada per la regidoria de Participació Ciutadana, comptarà amb prop d'una quarantena d'entitats argentonines que disposaran d'un estand des d'on fer promoció i difusió. La jornada anirà de 2/4 d'11 del matí a les 2 del migdia i l'activitat es reprendrà a les 5 de la tarda i fins al vespre, quan la festa s'acomiadarà amb un Correfoc a càrrec dels Banyetes d'Argentona. Durant el dia s'habilitarà una espai central a la plaça en què les entitats realitzaran exhibicions i activitats obertes a la participació, des de balls, tallers de circ, actuacions musicals i diverses propostes esportives, entre d'altres.

Al matí s'oferirà xocolata de comerç just i durant tot el dia hi haurà fruita a l'estand de l'Ajuntament, o un rocòdrom del grup de muntanya d'Argentona. El Consell d'Infància i Ràdio Argentona, que realitzarà una programació especial durant el matí, també s'hi sumaran.

Trobareu la programació d'activitats i exhibicions de la Mostra d'Entitats 2019 al següent enllaç:

Mostra Entitats 2019

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800