Ajuntament d'Argentona
Per participar-hi cal agafar en préstec cinc documents entre el 18 de març i el 18 d'abril
lots llibres biblioteca

La Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel prepara un sorteig de dos lots entre els usuaris més fidels. Podran participar aquells que s'emportin en préstec cinc documents o més des del 18 de març al 18 d'abril. La bibliotecària d'Argentona, Gemma Bravo, assegura que és una manera de dinamitzar el préstec i mostrar a l'usuari l'ampli ventall de documents que té disponibles a la biblioteca. 

Segons Bravo, els dos lots que se sortejaran inclouen llibres de temàtica molt diversa, "clàssics, actuals, algun que ha guanyat premis recentment" i, fins i tot algun llibre infantil. A més, els dos paquets compten amb dues entrades per un espectacle de La Sala i dues entrades pel cinema del Centre Parroquial. El sorteig se celebrarà el 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, en directe per Ràdio Argentona.

Sant Jordi ben a prop

Tot i que falta més d'un mes per Sant Jordi, la biblioteca ja fa dies que ha començat a organitzar les activitats que giraran al voltant del Dia del Llibre. El dimecres 24 d'abril tindrà lloc la Tertúlia Literària i dijous 25 d'abril una de les xerrades de "Quaderns de viatges", organitzada per l'Entitat Natura i que, en aquesta ocasió, es basarà en un viatge a Namíbia. Divendres 26 d'abril es tornarà a repetir l'experiència de llegir un conte "a un amic de quatre potes" on els nens i nenes practicaran la lectura amb un gos o gat com a oient. Per últim, el 27 d'abril la biblioteca i l'entitat Argentona es Mou presentaran, conjuntament, el poemari de Lola Casas "Comerç de poemes / Poemes de comerç".

Podeu escoltar l'entrevista a la bibliotecària d'Argentona, Gemma Bravo:

Publicat el 14.03.2019