Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 15.03.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
VOLCAAD alerta que el centre estā rebent cadellades
L'Associaciķ argentonina de Voluntariat del CAAD ha organitzat per aquest diumenge una Fira a Sant Vicenį de Montalt per potenciar l'adopciķ d'animals abandonats
volcaad maresme

L'Associaciķ de Voluntariat (VOLCAAD) colˇlabora amb el Centre d'Atenciķ d'Animals Domčstics del Maresme (CAAD) amb l'objectiu de millorar el benestar dels gats i gossos perduts i abandonats que sķn acollits en aquest centre argentoní. En aquest sentit s'encarreguen de buscar recursos per ajudar al centre, ja siguin econōmics com donacions de menjar, de medicaciķ o mantes. Des de l'entitat han alertat del gran nombre d'animals perduts i abandonats a la comarca. Concretament han rebut un elevat nombre de cadellades i per aixō han insisteixen en la necessitat que els propietaris esterilitzin els animals de companyia. Per tot plegat, l'associaciķ organitza campanyes per fomentar l'adopciķ d'animals, per sensibilitzar a la poblaciķ de la tinenįa responsable i el respecte vers els animals i la natura.

Mireia Roca, presidenta de VOLCAAD, ha explicat a Rādio Argentona que manca molta conscienciaciķ referent a la importāncia de posar el xip a l'animal perquč pugui ser retornat en el cas que s'hagi perdut així com ha manifestat la necessitat de quč es facin complir les lleis. A més, ha lamentat que se segueixen fent cries descontrolades i en aquest sentit ha fet saber que "ara és čpoca de cria de gats i gossos i aixō ha comportat l'entrada de molts cadells". Finalment ha comunicat que aquest diumenge han organitzat la Fira Volcaad amb el Caad que tindrā lloc al Parc dels Germans Gabrielistes de Sant Vicenį de Montalt per tal de fomentar l'adopciķ, conscienciar a la poblaciķ i recollir donacions de pinso.

El CAAD Maresme-Argentona, acull els animals domčstics i de companyia perduts o abandonats a la comarca alhora que procura pel seu benestar fins que sķn recuperats pels propietaris. Primerament, intenten localitzar els responsables dels animals que es poden haver perdut i si el retorn no és possible, un cop comprovat l'estat sanitari, se'ls busca una família d'acollida. Paralˇlelament, l'entitat difon campanyes per la tinenįa responsable d'animals, participa en projectes per persones amb discapacitats així com promou un programa d'adopcions d'animals domčstics.  

Escolta l'entrevista a la presidenta de VOLCAAD, Mireia Roca:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800