Ajuntament d'Argentona
Es tracta d'una peša senzilla que tÚ per objectiu poder-la utilitzar
Miquel MilÓ

El director del Museu del CÓntir, Oriol Calvo, ha anunciat a RÓdio Argentona que el dissenyador del cÓntir d'aquest any Ús Miquel MilÓ, el "gran t˛tem del disseny catalÓ viu". Calvo ha explicat que MilÓ va dissenyar el "famˇs setrill sense degoteig" i assegura que "repensar un cÓntir per un dissenyador internacional i de tanta traject˛ria Ús un repte important". Pel que fa al disseny, Miquel MilÓ ha volgut tornar a l'essŔncia amb un cÓntir senzill perquŔ "el mÚs difÝcil Ús arribar a aquesta simplicitat". Oriol Calvo ha dit que enguany no "estem fent un cÓntir decoratiu" sinˇ que l'objectiu Ús poder-lo utilitzar a casa. Calvo confia a recuperar el paper del cÓntir a la nostra societat, com ja ho va preveure el fundador del Museu del CÓntir, Jaume Clavell. Actualment el cÓntir d'aquest any es troba en fase de producciˇ.

'Fet al taller' al Museu del CÓntir

exposiciˇ Fet al Taller

La sala d'exposicions temporals del Museu del CÓntir d'Argentona acull 'Fet al taller', una mostra dels treballs que han elaborat els alumnes del taller de cerÓmica. Segons la professora i mestra ceramista, Mia Llauder, es tracta d'obres realitzades amb diferents tŔcniques en funciˇ del nivell de cada alumne. El director del museu destaca, precisament, la qualitat de les obres i assegura que el taller de cerÓmica d'Argentona Ús tot un Ŕxit, amb una seixantena d'alumnes la majoria dels quals vÚnen de fora del municipi. Aquesta exposiciˇ la podeu visitar fins al 7 d'abril per˛ en podeu fer un tastet al Facebook de RÓdio Argentona.

Escolteu l'entrevista al director del Museu del CÓntir, Oriol Calvo on fa un repÓs a l'actualitat de l'equipament que passa per l'ArgillÓ 2019, el concurs de cartells de la fira, el cÓntir de l'any i l'exposiciˇ actual del museu entre altres:

Publicat el 12.03.2019