Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 12.03.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Miquel Milā és el dissenyador del cāntir d'aquest any
Es tracta d'una peįa senzilla que té per objectiu poder-la utilitzar
Miquel Milā

El director del Museu del Cāntir, Oriol Calvo, ha anunciat a Rādio Argentona que el dissenyador del cāntir d'aquest any és Miquel Milā, el "gran tōtem del disseny catalā viu". Calvo ha explicat que Milā va dissenyar el "famķs setrill sense degoteig" i assegura que "repensar un cāntir per un dissenyador internacional i de tanta trajectōria és un repte important". Pel que fa al disseny, Miquel Milā ha volgut tornar a l'essčncia amb un cāntir senzill perquč "el més difícil és arribar a aquesta simplicitat". Oriol Calvo ha dit que enguany no "estem fent un cāntir decoratiu" sinķ que l'objectiu és poder-lo utilitzar a casa. Calvo confia a recuperar el paper del cāntir a la nostra societat, com ja ho va preveure el fundador del Museu del Cāntir, Jaume Clavell. Actualment el cāntir d'aquest any es troba en fase de producciķ.

'Fet al taller' al Museu del Cāntir

exposiciķ Fet al Taller

La sala d'exposicions temporals del Museu del Cāntir d'Argentona acull 'Fet al taller', una mostra dels treballs que han elaborat els alumnes del taller de cerāmica. Segons la professora i mestra ceramista, Mia Llauder, es tracta d'obres realitzades amb diferents tčcniques en funciķ del nivell de cada alumne. El director del museu destaca, precisament, la qualitat de les obres i assegura que el taller de cerāmica d'Argentona és tot un čxit, amb una seixantena d'alumnes la majoria dels quals vénen de fora del municipi. Aquesta exposiciķ la podeu visitar fins al 7 d'abril perō en podeu fer un tastet al Facebook de Rādio Argentona.

Escolteu l'entrevista al director del Museu del Cāntir, Oriol Calvo on fa un repās a l'actualitat de l'equipament que passa per l'Argillā 2019, el concurs de cartells de la fira, el cāntir de l'any i l'exposiciķ actual del museu entre altres:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800