Notícies
Publicat el 11.03.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Canvi de dates del Festival Sense Portes
El festival d'arts de carrer, previst inicialment per finals d'abril, es trasllada al segon cap de setmana de juny, superades les dues cites electorals d'aquesta primavera
Festival Sense Portes

La propera edició del Festival Sense Portes se celebrarà a Argentona el segon cap de setmana de juny.  El certamen, que s’havia de dur a terme inicialment els dies 27 i 28 d’abril, canvia de dates per evitar la coincidència amb les Eleccions Generals i un cop s’hagin superat també els dos períodes electorals convocats aquesta primavera.

Amb aquesta mesura, l’Ajuntament d’Argentona, que impulsarà enguany el festival d’arts de carrer amb l’estreta col•laboració de l’Associació Sense Portes -  organitzador de les sis edicions anteriors -, vol desmarcar el festival d’ambdues eleccions.

Durant aquestes setmanes la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Argentona ha estat realitzant les gestions necessàries per tal de consensuar les noves dates amb les companyies i grups artístics que ja s’havien compromès a participar al festival.

Properament es donaran a conèixer més detalls sobre la programació i el funcionament de la setena edició del festival.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800