Notícies
Publicat el 11.03.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Consulta i reclamacions al cens electoral per a les Eleccions Generals del 28 d'abril
El període s'obre aquest dilluns i es prolonga fins al proper dilluns 18 de març, ambdós dies inclosos
Eleccions 21-D

Des d'aquest dilluns 11 de març i fins al proper dilluns 18 de març, ambdós inclosos, es pot consultar el cens electoral de les properes eleccions generals que se celebraran el 28 d'abril de 2019.

Les consultes es poden realitzar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona, de dilluns a divendres de 8:30 a 14:30 h i el dijous també de 16 a 19 hores, prèvia identificació, o bé a través de la web habilitada per l'Institut Nacional d'Estadística, en aquest cas amb certificat electrònic.

L’Ajuntament recorda a la ciutadania que la inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les eleccions. S'aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s'hagin empadronat al municipi o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró durant el darrer any.QUÈ: Durant aquest periode podran consultar les dades i saber a quin col·legi electoral han de votar (els ciutadans que disposin de certificat electrònic reconegut, podran consultar les seves dades directament a través de la  Seu Electrònica de l'Oficina del Cens Electoral de l'Institut Nacional d'Estadística; i també podran realitzar qualsevol rectificació d'errors en les dades personals, o canvis de domicili dins la mateixa circunscripció o la no inclusió en cap secció del cens quan hi hauria de figurar. En el cas d'Argentona aquest element és important, tenint en compte que recentment s'ha actualitzat el mapa de districtes electorals i molts veïns i veïnes tindran assignat un col·legi electoral diferent al dels últims comicis.

Cal tenir en compte que les llistes provisionals són amb les dades recollides del Cens tancat a 1 de gener de 2019. Qualsevol modificació posterior, no figurarà en aquestes llistes provisionals.

QUAN: de l' 11 al 18 de març de 2019, ambdós inclosos. Les reclamacions fetes fora del termini establert tenen efecte per a les següents eleccions.

ON: Es podran presentar les reclamacions directament a la Delegació Provincial de l'Oficina del Cens Electoral a Barcelona, a l'Ajuntament (a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà) o al Consulat.

COM: Presentant l'original del DNI, passaport o carnet de conduir.      

Per a més informació, el telèfon d'atenció al públic de l'Oficina del Cens Electoral és el 901.101.900, en horari de 9 a 14h, de dilluns a divendres.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800