Participació ciutadana
Conferència
Xerrada "Què t'ofereix el codi ètic i de bon govern?"
Divendres 15 de març - 19 hores. Saló de Pedra

xerrada codi èticEl proper divendres 15 de març a les 19:00 h tindrà lloc la xerrada “Què t’ofereix el codi ètic i de bon govern?” al Saló de Pedra.

Aquesta sessió està organitzada per la Comissió d’ètica de l’Ajuntament d’Argentona i s'adreça als diversos col•lectius a qui afecta aquest document: càrrecs electes, treballadors/es municipals, entitats i ciutadania en general i s’inclou dins el programa formatiu i de dinamització associatiu “Cicle de xerrades i tallers amb entitats” impulsat per la regidoria de Participació Ciutadana.

Els membres de la Comissió d'ètica Quim Mustarós i Mercè Balasch presentaran el full informatiu sobre el codi ètic que s’ha elaborat en el si de la Comissió i que es pot consultar en aquest enllaç: 

Codi Conducta


El gruix principal de la xerrada anirà a càrrec de l'experta en ètica Júlia Pareto Boada, investigadora d'Aporia - Grup de Recerca en Filosofia Contemporània, Ètica i Política de la Universitat de Barcelona.

Pareto treballa en la línia de recerca d’Ètica Aplicada d’aquest grup, actualment centrada en matèria d’Ètica Pública, Bon Govern i Transparència. També és membre del Comitè assessor d’Ètica de l’Ajuntament de Viladecans. Paral•lelament, està iniciant un Doctorat en Ètica aplicada al món tecnològic a la Universitat de Barcelona. Llicenciada en Filosofia amb premi extraordinari per la Universitat de Barcelona, amb estada a la Freie Universität de Berlin. Màster en Filosofia Política per la Universitat Pompeu Fabra.  

El Ple Municipal va aprovar el dilluns 6 de març del 2017 el Codi ètic i de bon govern de l'Ajuntament d'Argentona, que es pot consultar a l’adreça web www.argentona.cat/codietic. D’altra banda, la Comissió d'ètica és l'òrgan responsable d’avaluar l’aplicació i de proposar el manteniment actualitzat del Codi ètic i de bon govern.

Divendres
15
març
2019
19h
Lloc Saló de Pedra
Hora 19 h
Tipus d'acte Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800