Notícies
Publicat el 06.03.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Èxit organitzatiu a la tercera edició de la Repicacorriols
La novetat d'enguany va ser l'ascensió al Castell de Burriac i la col·locació d'un tercer avituallament
repicacorriols 19

Aquest diumenge a les 9 del matí va tenir lloc a la Plaça Nova la sortida i l'arribada de la tercera edició de la Repicacorriols. Fins a 310 participants es van donar cita a la pedalada de bicicletes de muntanya no competitiva i l'organització de la qual havia comunicat dies abans que havien exhaurit totes les inscripcions. El recorregut tenia una distància total de 37,5 km, un desnivell positiu acumulat de 1420m i enguany, com a novetat, destacava l'ascensió al Castell de Burriac i la col·locació d'un tercer avituallament en el mateix indret.

En una entrevista a Ràdio Argentona, el cap de cursa, Jordi Ferrer, ha remarcat les dificultats per traçar un recorregut compatible amb les restriccions del Parc de la Serralada Litoral i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. D'altra banda, ha volgut destacar la gran tasca de l'organització per la senyalització del circuit, per vetllar pel control i la seguretat dels participants així com ha agraït la inestimable col·laboració del voluntariat. Segons Ferrer, aquest és el tret distintiu de les curses que organitza el Grup de Muntanya d'Argentona, ja que segons ha dit, es caracteritzen "pel tracte humà, pensem fins a l'últim detall per cuidar a la gent i això és el que més ens valoren".

D'altra banda, Jordi Ferrer, ha fet una crida a la participació dels pròxims esdeveniments que han organitzat i que ja ha avançat les dates. El 27 d'abril serà el torn de la "Travessa Argentona-Turó de l'Home" i el 12 de maig tindrà lloc la "Marxa de les Fonts 2019".  

Ja pots escoltar l'entrevista al cap de cursa, Jordi Ferrer:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800