Notícies
Publicat el 22.02.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'Argentona i el Boet disputaran el derbi maresmenc
Els mataronins són cinquens i diumenge rebran un CBA que és vuitè però ha sumat tres victòries consecutives
senior masculi

El sènior masculí del CB Argentona jugarà diumenge a dos quarts de vuit del vespre a la pista del Boet de Mataró. Els locals són cinquens però han perdut els dos darrers enfrontaments i necessiten una victòria per  no despenjar-se de la part alta de la taula. Per la seva banda, els argentonins són vuitens però viuen un moment dolç, ja que han guanyat els tres primers partits de la segona volta. Tot i que el Boet va ser molt superior en el partit d'anada (53-75), les circumstàncies de cada equip fan preveure que serà un enfrontament molt més igualat. 

El director tècnic del club, Xavier Rodríguez, ha explicat que és un camp difícil contra un rival molt complicat i que a casa ja van demostrar el perquè es troben a la part alta de la classificació. Rodríguez s'ha mostrat convençut que els argentonins tindran opcions per aconseguir la victòria però que per això caldrà fer-ho molt bé perquè segons ha dit: "és un equip jove però fa anys que juguen plegats, són ràpids al camp obert i tenen jugadors físicament molt potents, serà una guerra". Xavier Rodríguez ha fet una crida a l'afició perquè acompanyi als equips del club en aquesta jornada emocionant.    

ALTRES CATEGORIES

El primer partit de dissabte al pavelló tindrà lloc a les dotze del migdia i serà el que enfrontarà el sots 21 amb el Lima-Horta Bàsquet. Els locals defensaran la primera posició davant d'un rival que és el sisè de la taula.

un quart de cinc de la tarda serà el torn del sènior C davant la visita de la UE Montgat. Els argentonins són penúltims i s'enfrontaran amb el líder que no ha perdut cap partit. 

A continuació, a les sis de la tarda, el sènior femení jugarà contra el CB SAPS. Les argentonines són terceres i volen fer valer el factor pista davant de les de Sant Antoni Poble Sec que són les quartes classificades.     

Finalment, el mateix dissabte a les sis de la tarda, el sènior B visitarà la pista del Masnou. L'equip local és el segon classificat i rebrà l'equip argentoní que és penúltim.   

Escolta l'entrevista al director esportiu, Xavier Rodríguez: 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800