Notícies
Publicat el 13.02.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Ràdio Argentona celebra el Dia Mundial de la Ràdio amb una programació especial
dia mundial ràdio
Oients i col·laboradors de totes les edats han explicat el seu vincle amb Ràdio Argentona i han contribuït en l'edició de l'informatiu

Avui 13 de febrer, Ràdio Argentona ha celebrat el Dia Mundial de la Ràdio amb una programació especial on els oients i col·laboradors han estat els protagonistes. Aquest matí, el programa A Mig Matí, amb Miquel Carabaño, ha entrevistat alguns dels col·laboradors d'aquesta casa que han explicat les seves experiències, els seus inicis i el seu vincle amb Ràdio Argentona.

Tot i que les noves tecnologies s'apoderen del mercat audiovisual i de les previsions que sempre han estat negatives vers la ràdio, hem volgut saber l'opinió dels vilatans petits i grans. Per això hem preguntat a l'alumnat de 6è de l'escola Les Fonts els quals han explicat que els agrada el mitjà i que l'escolten habitualment. D'altra banda, l'equip de Ràdio Argentona, s'ha desplaçat al Casal de la Gent Gran i han recollit l'opinió dels seus usuaris. Alguns d'ells, han explicat que són grans consumidors de la ràdio, que els permet assabentar-se de la informació local i que li tenen gran estima al mitjà, ja que molts capítols de la història els han viscut amb l'orella enganxada al transistor.

Finalment, avui també s'ha emès una edició especial de l'informatiu que ha comptat amb protagonistes d'altres programes d'aquesta casa. Aquest informatiu s'ha fet amb treballadors i col·laboradors de Ràdio Argentona per fer visible que no hi ha una tasca més important que l'altra i que junts fem possible el dia a dia d'aquest mitjà local.

Ja podeu escoltar el programa especial "Dia Mundial de la Ràdio 2019":

Podeu escoltar l'Informatiu d'avui:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800