Notícies
Publicat el 12.02.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Sènior Masculí s'imposa per la mínima a Calella (58-59)
senior masculi
Els argentonins encarrilen la segona victòria consecutiva, escalen fins a la vuitena posició i consoliden la bona dinàmica de l'equip

El CB Argentona aconsegueix una victòria molt treballada i per la mínima a la pista del CB Calella (58-59). Els argentonins es van topar amb un rival que marcava el ritme de partit i anotava en les segones jugades però els visitants mai els van deixar distanciar-se al marcador. A la represa els d'Enric Monfort van aconseguir millorar la captura del rebot, fet que els va propiciar contraatacs, accelerar el ritme i així van sentir-se còmodes a la pista. El darrer quart va començar amb empat a quaranta-tres al marcador i ràpidament es va trencar amb un triple local que presagiava el pitjor. Tanmateix el CBA no va trigar a empatar i avançar-se d'un punt, marge que l'equip va saber mantenir fins al final i que els va permetre endur-se la victòria.

El CB Argentona va arribar a Calella amb la moral alta després de vèncer al líder i amb aquest nou triomf davant d'un rival directe ha consolidat la bona dinàmica en què es troba l'equip en aquesta segona volta. El jugador argentoní, Jordi Shon, ha explicat a Ràdio Argentona que "a l'últim minut vam agafar tres rebots seguits que ens va donar confiança i marge per jugar amb el marcador". El Sènior Masculí és el vuitè classificat i aquest dissabte a les sis de la tarda rebrà la visita del CB Parets Negre que ha aconseguit una victòria menys que els argentonins.    

Escolta l'entrevista sencera al jugador del CB Argentona, Jordi Shon:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800