Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 11.02.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
'Estaria bé que hi hagués eleccions cada any'
El portaveu de TxA creu que seria la manera que el govern treballés i es posés les piles
Pep Masó web
Pep Masó, regidor i portaveu de TxA

El regidor i portaveu de Tots per Argentona (TxA), Pep Masó, ha criticat durament el govern avui al seu torn de la roda política. Masó ha assegurat que l’equip de govern “va tard i lent en tot”, que no ha fet feina en aquesta legislatura i l’està fent ara quan falten tres mesos per les eleccions municipals “desplegant obres de millorar de l’espai públic”. En to grotesc, Masó ha afirmat que “estaria bé que hi hagués eleccions cada any perquè així tres-quatre mesos abans dels comicis el govern es posaria les piles i veuríem alguna cosa”. 

En aquest sentit, Pep Masó també ha acusat el govern de perdre el temps per no consensuar un plec de clàusules per tal de licitar un nou contracte de neteja viària i recollida de brossa. 

El portaveu de Tots per Argentona també ha dit que el govern hauria d’haver penjat les campanes abans però que no ho ha pogut fer perquè l’empresa encarregada no volia penjar-les fins que l’Ajuntament concretés la partida econòmica que fes front a aquesta despesa. 

D’altra banda, Pep Masó s’ha felicitat perquè Tots per Argentona va ser el grup que va demanar un consens en la redacció de la moció contra el bloqueig del vaixell Open Arms. 

Deixant de banda el ple, el portaveu de TxA ha parlat de les pròximes eleccions municipals on ell ja no serà el cap de llista del grup municipal. Masó va perdre les primàries guanyant Montse Capdevila però no s’ho pren com una derrota: “no va perdre ningú, no hi ha ni guanyadors ni vencedors”. Masó ha explicat que ell va ser una de les persones que més s’ha il·lusionat amb el canvi i amb feminitzar el lideratge del grup. Tot i això, el regidor s’emplaça a treballar, ja que, igualment, formarà part de la llista de TxA, una llista que es configurarà aquesta mateixa tarda.


Tots per Argentona presenta al·legacions per la Plaça de Vendre

Pep Masó ha explicat les al·legacions que el seu grup ha presentat al projecte de la Plaça de Vendre, unes al·legacions que han aturat la fase de licitació. El regidor de TxA es pregunta “quin sentit té” fer un concurs públic “per donar idees de com ha de ser la Plaça de Vendre juntament amb Can Doro i Cal Guardià” si la Plaça de Vendre “ja estarà resolta i decidida pel govern”. A més, Tots per Argentona està segur que “al subsòl de la Plaça de Vendre hi ha vestigis arquitectònics importants” i el govern no ho ha contemplat. 

També han al·legat que una vegada s’enderroqui l’actual Plaça de Vendre Argentona es quedarà sense mercat, un fet que secretaria de l’Ajuntament ja els ha comunicat que no és ben bé així, ja que Argentona seguirà disposant del mercat setmanal tant al Cros com al nucli urbà.

A més, Masó creu que de la mateixa manera que no és just licitar un nou contracte del servei de neteja i recollida de brossa poc abans de les eleccions tampoc ho és començar unes obres tan importants com les de la Plaça de Vendre.

Podeu escoltar l’entrevista al regidor i portaveu de Tots per Argentona, Pep Masó:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800