Ajuntament d'Argentona
Després de la victòria contra el líder volen demostrar la seva vàlua davant d'un rival directe i amb molta experiència
senior masculi

Aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda el Sènior Masculí es desplaçarà a la pista del CB Calella. Els locals ocupen la novena posició, han perdut els dos darrers enfrontaments i necessiten una victòria per entrar en una bona dinàmica per la recentment estrenada segona volta. Els homes d'Enric Monfort ocupen una posició per sota del rival però arribaran amb la moral alta i amb ganes de repetir la brillant actuació de la darrera jornada davant del Col·legi Cultural de Badalona.

El director esportiu del club, Xavier Rodríguez, ha assegurat que l'objectiu principal és salvar la categoria i ha reiterat, una vegada més, que la plantilla té molta qualitat. Rodríguez ha explicat que la derrota davant del Calella en el partit de la primera volta no és una referència, ja que els argentonins no van fer un bon partit davant d'un rival amb molta experiència. De cara al partit de demà, ha explicat que "si som un equip molt dur a darrere, que corre al contraatac i juga de pressa, tindrem la clau per obrir la porta de la victòria".

ALTRES CATEGORIES

El primer partit de dissabte al pavelló tindrà lloc a les dotze del migdia i serà el que enfrontarà el Sots 21 amb el CB Ipsi. Es preveu un partit ajustat, ja que els visitants són tercers i els locals defensaran la primera posició de la taula.

A un quart de cinc de la tarda serà el torn del Sènior C davant la visita del CB Regina Carmelí. Els argentonins són tercers per la cua i els visitants ocupen la tercera posició de la classificació.

A continuació, a les sis de la tarda, el Sènior Femení jugarà contra el CB Calella. Les argentonines volen repetir el gran paper de la primera volta que les ha pujat fins a la tercera posició.     

Finalment, el Sènior Masculí C jugarà diumenge a tres quarts de sis, a la pista del cuer que és el Premià de Dalt. Els argentonins són penúltims i no poden deixar escapar la victòria.

Escolta l'entrevista al director esportiu del club, Xavier Rodríguez:

Publicat el 08.02.2019