Ajuntament d'Argentona
El regidor del PP, Fran Fragoso, ha reiterat que el sistema actual no funciona al barri
Fran Fragoso
Fran Fragoso- portaveu i cap de llista PP

El regidor del Partit Popular (PP), Fran Fragoso, ha estat molt contundent amb la pròrroga del contracte de servei de neteja viària i recollida de residus en el seu torn de la roda política. Fragoso es va abstenir en aquesta votació, segons ha explicat, per no votar en contra i posar pals a les rodes al govern però ha reiterat, una vegada més, que no comparteix la metodologia que es fa servir en la recollida de la brossa, sobretot en barris com Sant Miquel del Cros: “si entréssim al govern i ho gestionéssim nosaltres, canviaria el sistema [de recollida selectiva] al Cros”. Fragoso afirma que els veïns es queixen de la recollida porta a porta i “s’ha d’escoltar els veïns” per saber quina és la millor opció. 

El regidor popular també ha estat crític en parlar de la moció contra el bloqueig del vaixell Open Arms. Ha lloat la tasca de salvament de l’embarcació però ha recriminat al govern que canviés el redactat per petició del PSC i no ho fes en altres ocasions quan li sol·licitava el Partit Popular: “da rabia, ¿por qué a ellos sí y a mi no?”. Fragoso creu que amb aquest gest tots els grups polítics pretenen “aplanar el terreny” per possibles pactes postelectorals. 

El regidor del PP a l’Ajuntament d’Argentona també ha demanat al govern celeritat per a la instal·lació dels senyals d’ubicació de les urbanitzacions, la mateixa que van tenir per instal·lar “els senyals de Municipi per la Independència”. Fran Fragoso creu que és una mesura necessària i ha recordat que és una reclamació dels mateixos veïns.

D’altra banda, Fragoso ha felicitat l’equip de govern per les obres de rehabilitació de la casa Puig i Cadafalch però també li ha donat un toc d’atenció per no respondre totes les comunicacions i requeriments que els fa els ciutadans. 

En altres termes, el regidor popular ha explicat que aquesta mateixa tarda el seu partit tancarà el programa electoral de cara a les eleccions municipals del mes de maig, un programa que, segons ha explicat, l’han confeccionat després de diverses reunions amb veïns de la vila. Tot i això, Fragoso encara no ha volgut revelar els noms que conformen la llista del PP, la qual encapçalarà ell mateix per segona vegada consecutiva.

Escolteu l’entrevista al regidor del PP, Fran Fragoso:

Publicat el 06.02.2019