Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 06.02.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
'Si entréssim al govern, canviaria la recollida de brossa al Cros'
El regidor del PP, Fran Fragoso, ha reiterat que el sistema actual no funciona al barri
Fran Fragoso
Fran Fragoso- portaveu i cap de llista PP

El regidor del Partit Popular (PP), Fran Fragoso, ha estat molt contundent amb la prōrroga del contracte de servei de neteja viāria i recollida de residus en el seu torn de la roda política. Fragoso es va abstenir en aquesta votaciķ, segons ha explicat, per no votar en contra i posar pals a les rodes al govern perō ha reiterat, una vegada més, que no comparteix la metodologia que es fa servir en la recollida de la brossa, sobretot en barris com Sant Miquel del Cros: “si entréssim al govern i ho gestionéssim nosaltres, canviaria el sistema [de recollida selectiva] al Cros”. Fragoso afirma que els veīns es queixen de la recollida porta a porta i “s’ha d’escoltar els veīns” per saber quina és la millor opciķ. 

El regidor popular també ha estat crític en parlar de la mociķ contra el bloqueig del vaixell Open Arms. Ha lloat la tasca de salvament de l’embarcaciķ perō ha recriminat al govern que canviés el redactat per peticiķ del PSC i no ho fes en altres ocasions quan li solˇlicitava el Partit Popular: “da rabia, ŋpor qué a ellos sí y a mi no?”. Fragoso creu que amb aquest gest tots els grups polítics pretenen “aplanar el terreny” per possibles pactes postelectorals. 

El regidor del PP a l’Ajuntament d’Argentona també ha demanat al govern celeritat per a la instalˇlaciķ dels senyals d’ubicaciķ de les urbanitzacions, la mateixa que van tenir per instalˇlar “els senyals de Municipi per la Independčncia”. Fran Fragoso creu que és una mesura necessāria i ha recordat que és una reclamaciķ dels mateixos veīns.

D’altra banda, Fragoso ha felicitat l’equip de govern per les obres de rehabilitaciķ de la casa Puig i Cadafalch perō també li ha donat un toc d’atenciķ per no respondre totes les comunicacions i requeriments que els fa els ciutadans. 

En altres termes, el regidor popular ha explicat que aquesta mateixa tarda el seu partit tancarā el programa electoral de cara a les eleccions municipals del mes de maig, un programa que, segons ha explicat, l’han confeccionat després de diverses reunions amb veīns de la vila. Tot i aixō, Fragoso encara no ha volgut revelar els noms que conformen la llista del PP, la qual encapįalarā ell mateix per segona vegada consecutiva.

Escolteu l’entrevista al regidor del PP, Fran Fragoso:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800