Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 06.02.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Aquest dijous les campanes de l'església tornaran a repicar
El procés per alįar i colˇlocar les campanes podria allargar-se durant tot el matí i finalitzarā amb un acte de repicada
campanes web

Aquest dijous al matí els vilatans i vilatanes tindran l'oportunitat de veure el retorn de les campanes restaurades al campanar de l'Església de Sant Juliā. Aquest procés s'iniciarā a les vuit del matí, moment en quč es trauran les campanes a l'exterior, i cap a les deu del matí, un servei de grues les alįarā fins al campanar. El procediment per restablir les campanes podria allargar-se durant tot el matí i presumiblement aplegarā a molts vilatans que voldran ser testimonis d'una jornada que ha generat forįa expectativa. Per aquest motiu i tan bon punt les campanes siguin instalˇlades, tindrā lloc un acte públic amb la repicada de les campanes.

El regidor de Patrimoni, Āngel Puig, s'ha mostrat molt satisfet del resultat de la restauraciķ de les campanes i en aquest sentit ha afirmat que "les campanes fan goig, el reforį dels jous és esplčndid i la seguretat estā garantida". Cal recordar que el passat 27 de setembre es van retirar les campanes per a la seva restauraciķ, així com per la necessitat de refer els jous de fusta que les subjectaven i que estaven corcats. Puig ha detallat que s'han restaurat tres de les quatre campanes, ja que la "Dominga" estā esquerdada i més endavant estudiaran si es pot reparar per evitar fondre-la i fer-ne una de nova. En qualsevol cas, ha confirmat que de moment la campana es podrā visitar dins de l'Església de Sant Juliā.   

Escolta el fragment extret de l'entrevista política al regidor de Patrimoni, Āngel Puig:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800