Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 05.02.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
'La Casa Puig i Cadafalch quedarā, prācticament, acabada al llarg de 2020'
El regidor d'ICV, Āngel Puig, ha afirmat que enguany s'han de finalitzar les obres estructurals i de l'interior de la casa.
Āngel Puig febrer
Āngel Puig -portaveu d'ICV

El regidor d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) i titular de Cultura, Patrimoni, Educaciķ, Cooperaciķ i Igualtat, Āngel Puig, creu que la restauraciķ de la Casa Puig i Cadafalch  estarā “prācticament acabada” al llarg de 2020. Així ho ha explicat a la roda política del mes de febrer on ha puntualitzat que després restarā la museītzaciķ i la posada en marxa dels serveis. Puig també ha recordat que les obres estructurals i de l’interior de la casa, la licitaciķ de les quals es va aprovar ahir al ple, han de finalitzar aquest 2019 per tal de “no perdre la subvenciķ de 200.000 €” que aporta la Diputaciķ de Barcelona. 

També referent a Patrimoni, Āngel Puig ha explicat que, prōximament, se signarā el conveni entre l’Ajuntament i la Parrōquia en el qual es farā efectiva la donaciķ de 8.000 € per part de l’Ajuntament per a la reparaciķ de les campanes, el que significa el 50% del cost total. El regidor de Patrimoni s’ha mostrat content pel resultat de la restauraciķ i ha anunciat que aquest mateix dijous ja es tornaran a colˇlocar les campanes al seu lloc i “la gent podrā veure tres campanes noves”. Puig ha detallat que “La Dominga és l’única campana esquerdada que no s’ha pogut reparar” per l’alt cost que aixō comporta i ha assenyalat que “més endavant” decidiran si aquesta “es pot reparar” o “s’ha de fondre” per tornar-la a fer. 

A la roda política, Āngel Puig també ha parlat de la prōrroga del contracte dels serveis de neteja viāria i de recollida i transport de residus, un dels contractes més complexos del consistori. Puig ha volgut disculpar que fins ara no s’hagin buscat solucions per no haver de prorrogar el contracte i ha afirmat que s’ha treballat en altres prioritats.

Pel que fa a les mocions, el regidor d’Iniciativa per Catalunya Verds ha desmentit que la mociķ que presentava el govern contra el bloqueig del vaixell Open Arms faltés a la veritat. Tot i aixō, s’ha felicitat per haver arribat a una entesa amb tots els grups polítics.

Podeu escoltar l’entrevista al regidor d’ICV, Āngel Puig:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800