Notícies
Publicat el 04.02.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Canvi de sentit de circulació al carrer Narcís Monturiol
Es farà efectiu a finals d'aquest mes de febrer

A la segona meitat del mes de febrer es procedirà a instal.lar nova senyalització amb motiu del canvi de sentit de circulació al carrer Narcís Monturiol.

Aquesta via passarà a ser de pujada en tota la seva longitud, fins a la plaça Ballot. En aquest punt també s’introduiran alguns canvis per tal de dotar a la plaça d’un sentit de circulació més ordenat. Es permetrà el gir a una banda i l’altra, tant per anar al Passeig de la República – abans Passeig Baró de Viver - com per accedir al carrer Sudamèrica, on s’eliminarà el doble sentit de circulació.

El canvi del sentit de circulació al carrer Narcís Monturiol facilitarà un accés a la zona de l’Eixample i Can Barrau molt més ràpida i un repartiment més natural del trànsit. També es milloraran diversos accessos i es reduirà l’alt volum de vehicles que registren alguns carrers propers.

Tram de vianants al costat de la plaça Montserrat

A més, després de les obres de reurbanització que s’estan duent a terme des de principis d’any a la plaça Montserrat, el tram d’aquest carrer que llinda amb la plaça esdevindrà un passatge de vianants i amb accés de vehicles restringit als veïns dels habitatges que donen a la plaça.

Durant aquest mandat ja s’han incorporat diversos canvis en l'ordenació de la circulació, com a l’entrada i sortida del municipi des del carrer Sant Sebastià de Baix; a l’accés a Les Ginesteres i al carrer Bernat de Riudemeia, Cirés, Marina Julià, Montserrat o a l’entorn de la plaça de l’Església, entre d’altres, amb l’objectiu de reforçar la seguretat dels vianants i la convivència amb els vehicles, especialment en trams de doble pas que han passat a ser d’un únic sentit de circulació.

Podeu consultar el detall dels canvis de circulació clicant damunt el plànol

planolnarcismonturiol

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800