Notícies
Publicat el 29.01.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Torna la Tarda de l'Esport
Ja es poden presentar les candidatures i propostes als mèrits i resultats esportius de la temporada 2018
Tarda Esport 2019

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Argentona, amb el suport de l'àrea de Comunicació i Participació Ciutadana, organitzaran una nova edició de la Tarda de l'Esport, un acte de reconeixement i homenatge als esportistes, clubs i personalitats vinculades a l'esport argentoní. La cita tindrà lloc a La Sala d'Argentona, amb data encara per definir.

Des d'aquesta setmana i durant tot el mes de febrer ja es poden presentar les candidatures a millors esportistes i equips tant en categoria masculina com femenina.  Un jurat integrat per diversos representants del món de l'esport argentoní, escollits pels membres del Consell Municipal d'Esports, farà una avaluació dels resultats i els mèrits assolits la temporada passada, per tal d'establir una llista de finalistes.

La cerimònia també reconeixerà la trajectòria esportiva i l'Esportista argentoní de l'any. Els finalistes i guanyadors d'aquesta Tarda de l'Esport, a més d'un diploma o trofeu de reconeixement, rebran un val econòmic per bescanviar per material esportiu.

Els candidats han de ser majors de 6 anys i estar empadronats a Argentona. S'han establert tres categories a millor esportista masculí i femení i millor equip:

  • 1. De 6 a 12 anys
  • 2. De 13 a 17 anys
  • 3. 18 anys i més

Totes aquelles entitats esportives i esportistes que ho desitgin poden presentar la seva proposta i candidatura al formulari que trobaran al següent enllaç:

Candidatura Tarda de l'Esport 2019

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800