Notícies
Publicat el 14.01.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
“Esperem que no s'hagin de fer més pròrrogues dels serveis de neteja dels equipaments municipals”
El portaveu i cap de llista de TxA, Pep Masó, ha analitzat el ple de gener, el ple extraordinari de desembre, així com temes d'actualitat del grup d'electors que lidera
masó gener 19
Pep Masó -Portaveu i cap de llista de TxA

En el seu torn a la roda política el portaveu i cap de llista del grup d'electors Tots per Argentona (TxA), Pep Masó, amb qui hem analitzat diversos temes del ple d'aquest mes de gener i també del ple extraordinari de desembre, ha assegurat que "esperem que ja definitivament s'adjudiqui, que no hi hagi cap pega, i que no ens veiem obligats a finals de febrer a tornar a fer una nova pròrroga perquè resulta que el govern no ha estat capaç d'adjudicar aquest servei”. Així ho ha explicat mentre analitzava el punt de l'ordre del dia relatiu a la delegació de competències en matèria de contractació únicament referida a prorrogar el contracte de serveis de neteja dels diferents edificis municipals, que no va prosperar perquè tota l'oposició hi va votar en contra, en el ple extraordinari celebrat el 14 de desembre. Finalment la pròrroga dels serveis de la neteja va prosperar en un altre ple extraordinari que es va convocar d'urgència el 21 de desembre, i que s'allargarà fins el 28 de febrer.

Masó també ha analitzat l'aprovació del Pla Econòmic i Financer 2018-2019, un document que va prosperar al ple extraordinari del 14 de desembre amb l'abstenció del seu grup (TxA). Sobre el sentit del seu vot, Masó ha dit que “no volem posar pals a les rodes i volem treballar per a que les despeses de l'Ajuntament no siguin més grans als ingressos”.

I ja per últim, Pep Masó també ha parlat de les eleccions primàries a cap de llista de TxA, que es celebraran aquest diumenge 20 de gener de 10 del matí a 7 de la tarda al Saló de Pedra, i que hi podran votar tots els argentonins i argentonines de més de 16 anys. Els candidats són ell mateix, actual portaveu i cap de lista de TxA; i per altra banda la seva companya, Montse Capdevila. L'escollit o l'escollida serà l'alcaldable de TxA a les properes eleccions municipals que es celebraran el proper mes de maig.

Escolta l'entrevista completa al portaveu de TxA, Pep Masó:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800