Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 11.01.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Čxit de vendes de la jove cooperativa "Small Coop"
Els membres de la cooperativa sķn alumnes de l'optativa d'emprenedoria i destinaran els beneficis a l'associaciķ per la igualtat "L'Hora Violeta"
small coop

L'alumnat de 3er d'ESO que cursa l'optativa d'emprenedoria a l'Institut d'Argentona va crear la cooperativa "Small Coop" i aquest matí ha sortit al carrer per vendre els seus productes. L'alumnat ha aprofitat el mercat setmanal del carrer Gran per colˇlocar-hi una parada i oferir els seus productes als vilatans i vilatanes. D'aquesta manera han aconseguit vendre totes les polseres i accessoris artesanals que prčviament havien creat ells mateixos. Els beneficis que han obtingut després d'aquesta jornada els destinaran a L'Hora Violeta, associaciķ argentonina que treballa per aconseguir una societat igualitāria entre homes i dones.

La tutora de l'assignatura, Susanna Llombart, ha explicat a Rādio Argentona que avui ha estat la culminaciķ de tot un procés teōric i prāctic que va comenįar amb la constituciķ de l'entitat. En aquest sentit, l'experičncia viscuda per part l'alumnat els ha permčs aprendre a tramitar la constituciķ de la seva entitat, a gestionar el finanįament d'aquesta, a establir la seva imatge corporativa, a fer una falca publicitāria per promocionar-se a través de Rādio Argentona i finalment a la venda del producte. Susanna Llombart, ha explicat que "el procés de creaciķ de la cooperativa és una oportunitat per fomentar valors com la cooperaciķ, la colˇlaboraciķ i el treball en equip".

Les alumnes de l'assignatura d'emprenedoria, Glōria Serra i Aina Valls, s'han mostrat molt agraīdes davant la resposta obtinguda per part dels vilatans i vilatanes. Les mateixes alumnes han explicat que "no ens quedem assegudes a la parada, ens acostem a la gent i els expliquem que l'objectiu d'aquesta iniciativa és destinar els beneficis a L'hora Violeta". Finalment, han fet esment que tot i haver venut tots els productes hi ha hagut moltes persones que han volgut contribuir econōmicament per la seva causa benčfica.

Escolta l'entrevista a Susanna Llombart, Glōria Serra i Aina Valls:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800