Ajuntament d'Argentona
El portaveu d'ERC, Pere Móra, ha fet balanç del ple de gener, dels plens extraordinaris de desembre, i també ha parlat de les novetats municipals en les àrees que gestiona
mora gener 2019
Pere Móra -Portaveu d'ERC Argentona

En el seu torn a la roda política el portaveu d'ERC, Pere Móra, ha assegurat que “la intenció del govern era prorrogar el contracte de la neteja per un any, però l'empresa s'hi va negar”. Així ho ha explicat mentre es defensava de les acusacions de l'oposició en el punt de l'ordre del dia relatiu a la delegació de competències en matèria de contractació únicament referida a prorrogar el contracte de serveis de neteja dels diferents edificis municipals, que no va prosperar perquè tota l'oposició hi va votar en contra, en el ple extraordinari celebrat el 14 de desembre. Així mateix ha afegit que “si el servei de neteja no s'ha vist afectat i no ha costat diners als vilatants, la crítica de l'oposició és gratuïta”. Finalment la pròrroga dels serveis de la neteja va prosperar en un altre ple extraordinari que es va convocar d'urgència el 31 de desembre.

Pere Móra també ha parlat d'un altre punt del mateix ordre del dia del ple extraordinari del 14 de desembre, relatiu a l'aprovació del Pla Econòmic i Financer 2018-2019, un pla que va prosperar i que ve condicionat per l'incompliment de la regla de la despesa, que recull la normativa estatal d'estabilitat pressupostària. El republicà n'ha explicat els detalls de com funciona.

El també regidor d'Espai Públic i Obres ha aprofitat per parlar d'alguns assumptes d'actualitat municipal d'aquestes àrees que ell gestiona. Un d'ells és l'inici de les obres de remodelació de la Plaça Montserrat que van començar el 2 de gener i que es preveu que durin uns cinc mesos. N'ha donat detalls tècnics i també ha informat sobre recomanacions viàries.

Un altre projecte que ha començat a veure la llum és la remodelació del mercat de la Plaça de Vendre, que l'Ajuntament d'Argentona ha obert aquesta setmana el període de licitació d'aquesta remodelació que contempla l'enderroc de les parades actuals i la instal•lació de quioscos modulars, amb parades d'alimentació, un bar i un lavabo públic.

I ja per útlim, també ha parlat de les novetats de la biblioteca municipal, doncs aquesta setmana també l'Ajuntament ha obert el procés de licitació d'un concurs d'idees per escollir la proposta arquitectònica que servirà de referència per al procés d'adjudicació del projecte de redacció i l'execució de l'edifici municipal que està previst construir a la zona de Can Doro i que acollirà la biblioteca municipal, l'Arxiu i Ràdio Argentona. Móra ha explicat quins criteris es tindran en compte i es valoraran.

El republicà també ha parlat dels progressos de la llista unitària republicana i independentista.

Escolta l'entrevista completa al portaveu d'ERC, Pere Móra:

Publicat el 11.01.2019